Gerard Snik OFFICINALIS
Homeopathie en Natuurgeneeskunde Westervoort

 0263115740

info@officinalis.nl

SPECIALISATIE   BEHANDELING   TEAM   INFO

ALLERGIE   DARMEN   VIT.B12   VACCINATIESCHADE

VACCINATIESCHADE - MEDICATIESCHADE

klachten na vaccinatie

KLACHTEN NA VACCINATIE

In Nederland worden tegenwoordig bijna alle kinderen vanaf twee maanden gevaccineerd. Het doel van vaccineren is; het lichaam antistoffen laten aanmaken tegen infectieziekten door het in te spuiten met een kleine hoeveelheid gedode of verzwakte ziektekiemen. Het gaat bijvoorbeeld om de DKTP / HIB, de BMR, Hep.B, Men.C. Maar ook de griepspuit en allerlei reizigervaccinaties. De tendens is momenteel dat er "ter bescherming" steeds meer vaccinaties aangeboden worden. De vraag is of dit ook werkelijk ten goede komt aan onze gezondheid en onze weerstand.

Klachten na Vaccinatie
Iedere persoon reageert op zijn/haar eigen wijze op een vaccinatie. Reacties kunnen direct, na enkele uren, maar ook pas weken of maanden later optreden. De klachten kunnen licht van aard zijn en weer voorbijgaan, maar ook zeer ernstig zijn of zelfs blijvende schade veroorzaken. Er zijn zelfs bijwerkingen beschreven van vaccinaties in de volgende generatie.

Reacties kunnen zijn: rode pijnlijke prikplek, lichte koorts maar ook hoge koorts met stuipen, absence's, veel en ontroostbaar huilen, flauwvallen, diarree of juist verstopping, overgeven, ontstekingen en infecties zoals bijv. longontsteking en "chronische" verkoudheden, pusogen, scheelzien, allergische reacties zoals astma, hooikoorts, voedselallergie en eczeem, groeistoornissen, slaapstoornissen, gedragsveranderingen, vermoeidheid, geheugenverlies, coördinatiestoornissen, epilepsie, hersenbeschadiging, hyperactiviteit, agressie, autistisch gedrag, diabetes, afname (maternale) antistoffen van de moeder, etc. etc.

"Vaccinatieschade"
Een groeiend aantal ouders en deskundigen signaleert steeds meer en soms ook zeer ernstige bijwerkingen op korte en lange termijn (weken, maanden, tot zelfs in de volgende generatie). Er zijn klachtenpatronen / ziektebeelden welke ontstaan zijn na, en daarmee in relatie staan tot, de vaccinatie. Helaas wordt deze "vaccinatieschade" door de medische geneeskunde vaak ontkend.

De uitingsvormen van "vaccinatieschade" zijn zeer divers en talrijk. De symptomen op zich zijn niet de belangrijkste indicatie voor "vaccinatieschade", maar het moment van optreden van deze symptomen, namelijk na de vaccinatie.

behandeling vaccinatie schade

BEHANDELING VAN "VACCINATIESCHADE"

Vaccinatie als oorzaak van klachten
"Vaccinatieschade" is moeilijk te diagnosticeren. Misschien is dit een van de redenen waarom "vaccinatieschade" door de medische geneeskunde vaak wordt ontkend. Een van de richtlijnen die we voor de bepaling "vaccinatieschade" kunnen stellen is dat de symptomen verschijnen na een vaccinatie en verdwijnen nadat de vaccinatie is ontstoord. De "diagnose" kan worden gesteld na een goede anamnese waarbij de ziektegeschiedenis van de klachten van groot belang is.

Vaccinatie als oorzaak van klachten middels de Bioresonantietest
In onze praktijk hebben wij een groot voordeel. Middels de Bioresonantie is het namelijk mogelijk, uit te testen of er sprake is van een vermoede tot "vaccinatieschade".

Homeopathische behandeling "vaccinatieschade"
De behandeling van "vaccinatieschade" kan middels meerdere methoden. De klachtenpatronen kunnen hierdoor aanzienlijk verbeteren of zelfs totaal verdwijnen.

 

Afspraak maken!


VACCINATIESCHADE - MEDICATIESCHADES
S
voor meer informatie
OFFICINALIS.NL

 

OFFICINALIS, de Ganzenpoel 24, 6932 LE Westervoort (bij Arnhem), tel 026-3115740, email info@officinalis.nl.
Wij bieden als extra service: webshop.officinalis.nl. U kunt ons volgen op facebook, linkedin en instagram.