Gerard Snik OFFICINALIS
Homeopathie en Natuurgeneeskunde Westervoort

 0263115740

info@officinalis.nl

SPECIALISATIE   BEHANDELING   TEAM   INFO

ALLERGIE   DARMEN   VIT.B12   VACCINATIESCHADE

VACCINATIESCHADE - MEDICATIESCHADE

klachten na medicatie

KLACHTEN DOOR OF NA MEDICATIE

Medicatieschade of (bij)werking
Medicatie wordt door artsen vooral voorgeschreven op een bepaald ziektebeeld of klachtenpatroon. Ter voorkoming van klachten. Bij een medische behandeling zoals een operatie of bevalling.
Medicatieschade wordt medisch vooral gezien als niet-ernstige, vermijdbare en niet vermijdbare bijwerkingen van medicijnen en medicatiefouten. Artsen wordt geadviseerd alert te zijn op de veelvuldig optredende bijwerkingen van geneesmiddelen.

Volgens medische onderzoeksrapporten uitten de meest voorkomende bijwerkingen zich in klachten als maag-darmstoornissen zoals obstipatie, diarree, misselijkheid, duizeligheid, benauwdheid en verhoogde kans op bloedingen.

"Schade" na het (langdurig) gebruik van medicatie
Er wordt niet gesproken over "schade" die door het (langdurig) gebruik van medicatie kan ontstaan. De medicatie grijpt in op lichamelijke processen en wordt hier een onderdeel van (afhankelijk van). Wanneer men stopt met de medicatie zijn de lichamelijke processen verstoord en dit kan (grote) problemen geven.

Een goed voorbeeld is het stoppen met de anti-conceptiepil vanwege een zwangerschapswens. Sommige vrouwen zijn binnen een maand weer vruchtbaar of hebben weer een hormonale cyclus. Bij de meeste vrouwen duurt dit langer. Soms is er na een jaar nog geen sprake van een hormonaal herstel en is er sprake van verminderde vruchtbaarheid.
Een ander voorbeeld gaat over de moeder-kind hechting na de bevalling. Rond de periode van de bevalling maakt het lichaam zelf oxytocine aan. Dit hormoon stimuleert de weeën tijdens de bevalling en is nodig voor het op gang brengen van de borstvoeding. Oxytocine wordt ook wel het liefdes- of knuffelhormoon genoemd. Na een bevalling krijgen veel vrouwen oxytocine per injectie toegediend om de baarmoeder sneller te laten samentrekken en daarmee een nabloeding te voorkomen. Deze injectie kan de binding tussen moeder en kind verstoren of een beperkend effect hebben op de borstvoeding. De periode na de bevalling is dan zeker geen roze wolk.

homeopathie bioresonantie behandeling

Behandeling van "medicatieschade" middels Bioresonantie of Homeopathie
In beide voorbeelden is er geen sprake van een (h)erkende bijwerking bij het gebruik van het medicament. Wel is er sprake van een verstoring. Een “energetische” verstoring in de aansturing van specifieke onderliggende processen. Het lichaam lijkt nog in bv. de Pil- of Oxytocinemodus te functioneren.
Door middel van een Homeopathische of Bioresonantie behandeling wordt het lichaam aangezet de hormonale cyclus of de moeder-kind hechting te herstellen. Deze vorm van behandeling wordt ook veel toegepast bij klachten na vaccinatie, antibiotica, hormoonzalven, etc.

Heeft u vragen over "medicatieschade" of heeft u een vermoeden van mogelijke schade, maak een afspraak in onze praktijk......

 

Afspraak maken!


VACCINATIESCHADE - MEDICATIESCHADES
S
voor meer informatie
OFFICINALIS.NL

 

OFFICINALIS, de Ganzenpoel 24, 6932 LE Westervoort (bij Arnhem), tel 026-3115740, email info@officinalis.nl.
Wij bieden als extra service: webshop.officinalis.nl. U kunt ons volgen op facebook, linkedin en instagram.