Gerard Snik OFFICINALIS
Homeopathie en Energetische Natuurgeneeskunde
Westervoort

 0263115740

info@officinalis.nl

SPECIALISATIE   BEHANDELING   TEAM   INFO

HOMEOPATHIE   BIORESONANTIE  OVERIGE   

Het menselijk lichaam beschikt over een sterk zelfgenezend vermogen waarmee het op belastingen reageert. Maar vroeg of laat is er de druppel die het spreekwoordelijke vat doet overlopen. Het lichaam raakt overbelast en krijgt klachten variërend van "ik voel me niet zo lekker" tot chronische vermoeidheid en ernstige lichamelijke of psychische klachten.
Na het vaststellen van de mogelijke oorzaak(en) van uw klachten, zijn verschillende benaderingen mogelijk.

BEHANDELMETHODEN


de behandelmethoden waar wij mee werken zijn:

HOMEOPATHIE:
De Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze die al eeuwenlang zijn werking bewijst. De Homeopathische geneeskunst spreekt het herstelvermogen van het lichaam aan. Op deze manier kan de oorzaak van ziekte en klachten worden aangepakt en wordt een langdurige genezing bevorderd.

BIORESONANTIE:
De BICOM Bioresonantie behoort tot de modernste apparatuur om de dieperliggende oorzaak(en) van klachten te kunnen testen, en te kunnen behandelen. De Bicom Bioresonantie werkt op het energetische niveau, meer specifiek met lichaamseigen laagfrequente elektromagnetische signalen.

Overige:
Indien dit nodig is, maken wij gebruik van de Dornmethode en of de Breussmassage. De dornmethode is een zachte gewrichts- en wervelkolom correctie. De breussmassage is een zeer milde, en mede door het magnetiseren, een diep doorwerkende ruggenwervel massage.
Verder maken wij nog gebruik van vitamine- en supplement-adviezen, fytotherapie, Schüssler zouten, Spagyriek en Bach Bloesems.

klik op de link voor meer informatie!

 

Afspraak maken!S
S
voor meer informatie
OFFICINALIS.NL

 

OFFICINALIS, de Ganzenpoel 24, 6932 LE Westervoort (bij Arnhem), tel 026-3115740, email info@officinalis.nl.
U kunt ons volgen op facebook, google en instagram.