Gerard Snik OFFICINALIS
Energetische en Natuurlijke geneeswijzen
Westervoort

 0263115740

info@officinalis.nl

SPECIALISATIE   BEHANDELING   TEAM   INFO

HOMEOPATHIE   ENERGETISCHE-THERAPIE   BIORESONANTIE   OVERIGE   

Het menselijk lichaam beschikt over een sterk zelfgenezend vermogen waarmee het op allerlei belastingen reageert. Maar vroeg of laat is er de druppel die het spreekwoordelijke vat doet overlopen. Het lichaam raakt in onbalans en geeft klachten variërend van "ik voel me niet zo lekker" tot vermoeidheid en lichamelijke of psychische klachten.

We willen allemaal zonder klachten of problemen door het leven, maar hoe kom je van jouw klachten af? Je klachten zijn een signaal van het lichaam. Jouw lichaam wil je iets vertellen. 

Wat uw klacht of vraag ook is, samen gaan we op zoek naar wat u nodig heeft.


BEHANDELMETHODEN


De behandelmethoden waar ik mee werk zijn:

HOMEOPATHIE:
De Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze die al eeuwenlang zijn werking bewijst. De Homeopathische geneeskunst spreekt het herstelvermogen van het lichaam aan. Op deze manier kan de oorzaak van ziekte en klachten worden aangepakt en wordt een langdurige genezing bevorderd.

ENERGETISCHE THERAPIE:
Een energetische behandeling is gericht op het reinigen en herstellen van het energiesysteem dat in en om elk mens aanwezig is. Het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd, blokkades worden opgeheven zodat de vitale levensenergie weer vrij door het lichaam kan stromen.
Tijdens een energetische behandeling, maak ik gebruik van magnetiseren en psychometreren.

BIORESONANTIE
:

De BICOM Bioresonantie behoort tot de modernste apparatuur om de dieperliggende oorzaak(en) van klachten te kunnen testen en behandelen. De Bicom Bioresonantie werkt op het energetische niveau, meer specifiek met lichaamseigen laagfrequente elektromagnetische signalen.

Overige:
Dornmethode en of de Breussmassage. De dornmethode is een zachte gewrichts- en wervelkolom correctie. De breussmassage is een zeer milde, en mede door het magnetiseren, een diep doorwerkende ruggenwervel massage.

Verder maak ik gebruik van vitamine- en supplement-adviezen, fytotherapie, Schüssler zouten, Spagyriek en Bach Bloesems.

klik op de link voor meer informatie!

 

Afspraak maken!S
S
voor meer informatie
OFFICINALIS.NL

 

OFFICINALIS, de Ganzenpoel 24, 6932 LE Westervoort (bij Arnhem), tel 026-3115740, email info@officinalis.nl.
U kunt ons volgen op facebook, google en instagram.