Gerard Snik OFFICINALIS
Homeopathie en Natuurgeneeskunde Westervoort

 0263115740

info@officinalis.nl

SPECIALISATIE   BEHANDELING   TEAM   INFO

ALLERGIE   DARMEN   VIT.B12   VACCINATIESCHADE

Wij zijn altijd op zoek naar kennis en verdieping. Ervaringen en vragen uit de dagelijkse praktijk dagen uit om te blijven zoeken naar nieuwe inzichten over hoe wij onze cliënten nog beter kunnen helpen.

SPECIALISATIES


Onze bijzondere aandachtsgebieden zijn:

ALLERGIE:
Bij een allergie of overgevoeligheid heeft het lichaam een hyperactief afweersysteem. De Bioresonantie is bekend geworden vanwege het succes bij het testen en behandelen van allerlei "allergische" klachten, gevoeligheden en intolleranties (zoals bijvoorbeeld hooikoorts).
Helaas wordt niet vaak genoeg aan de mogelijkheid van een voedselallergie (bv gluten) gedacht als oorzaak van klachten.

DARMEN:
Ook "gezonde" voeding kan klachten geven. Voeding heeft invloed op het lichamelijk en emotioneel welbevinden. De darmen, het spijsverteringkanaal is heel belangrijk. Het is de basis van gezondheid.

VITAMINE B12:
Is er soms sprake van een vitamine-tekort of vitamine-disbalans? Vitamine-tekort komt vaker voor dan je denkt! Vooral vitamine B12-tekort heeft hierbij onze aandacht. Vitamine B12-tekort is een serieuze aandoening en wordt helaas niet altijd opgemerkt. Bij zwangerschap zijn foliumzuur en vitamine B12-tekort belangrijk.

VACCINATIESCHADE:
Klachten na vaccinatie kunnen zeer ernstig zijn en zelfs blijvende "schade" veroorzaken. "Vaccinatieschade" kan middels de Homeopathie of de Bioresonantie worden behandeld. Ook medicatie kan "schade" veroorzaken, klachten die door het (langdurig) gebruik van medicatie ontstaan.

klik op de link voor meer informatie!


Afspraak maken!S
S
voor meer informatie
OFFICINALIS.NL

 

OFFICINALIS, de Ganzenpoel 24, 6932 LE Westervoort (bij Arnhem), tel 026-3115740, email info@officinalis.nl.
U kunt ons volgen op facebook, google en instagram.