Gerard Snik OFFICINALIS
Homeopathie en Natuurgeneeskunde Westervoort

 0263115740

info@officinalis.nl

SPECIALISATIE   BEHANDELING   TEAM   INFO

HOMEOPATHIE   BIORESONANTIE  OVERIGE   

TEST - BEHANDELING

bioresonantie therapie

BIORESONANTIE THERAPIE

Naast het vaststellen van de mogelijke oorzaken van klachten, kan middels het BICOM Bioresonantieapparaat ook behandeld worden. Het apparaat is speciaal ontworpen om trillingspatronen te verwerken tot individuele therapiesignalen, die ter genezing aan het lichaam gegeven kunnen worden.

De zelfgenezende kracht van het lichaam activeren
Pathologische trillingspatronen (allergenen, bacteriën, virussen, toxinen, etc) kunnen door het apparaat worden gemoduleerd tot individueel afgestemde therapiesignalen. Deze verzwakken de foutieve, zieke trillingen of heffen deze zelfs helemaal op. Hierdoor verdwijnt de verstoorde of belemmerde besturing van het lichaam en krijgt het lichaam de mogelijkheid om zijn zelfgenezende kracht te activeren en daarmee te genezen.

Tijdens een Bioresonantie-behandeling kunt u iets van een tinteling, een koude of warmtegevoel ervaren. De behandeling word vaak als aangenaam ervaren.

BIJ WELKE KLACHTEN

bioresonantie bollen

"Allergische" klachten en gevoeligheden
Bioresonantie-therapie kan zeer effectief zijn bij acute "allergische" klachten zoals hooikoorts en chronische "allergische" klachten zoals (over)gevoeligheid voor dierenharen, voedingsmiddelen, medicijnen, metalen, etc.

Inmiddels is de Bioresonantie voor bijna iedere aandoening in te zetten
In principe spelen bij bijna alle ziekten en klachten, verstorende energieën een rol. In principe is alles met de Bioresonantie behandelbaar, mits het lichaam de mogelijkheid heeft tot zelfgenezing.

De resultaten van een Bioresonantie-test en -behandeling zijn echter ook afhankelijk van de scholing en de therapeutische middelen (testdozen e.d.) van uw therapeut. Vraag daarom uw therapeut naar de test- en behandelings-mogelijkheden van uw klachten.

BIORESONANTIE OP AFSTAND

bioresonantie op afstand

Wanneer u weinig tijd heeft, ver weg woont, kinderen niet wilt belasten met een voor hen langdurig bezoek, en u toch gebruik wilt maken van onze diensten, kunt u gebruik maken van een Bioresonantie-test op afstand. De test op afstand wordt gedaan middels haren, urine, ontlasting, speeksel of bloed. Deze uitscheidingen / afscheidingen bevatten energetische informatie van de cliënt en daardoor kan ook hierop een Bioresonantie-test uitgevoerd worden.

Testen van dieren
Naast het testen van mensen, kunnen wij met de Bioresonantie ook dieren testen. U kunt met uw dier direct naar de praktijk komen, maar met dieren werken wij meestal volgens het "op afstand” principe. De test wordt gedaan middels opgestuurde haren, veren, speeksel, etc.

 

Afspraak maken!


TEST - BEHANDELINGS
S
voor meer informatie
OFFICINALIS.NL

 

OFFICINALIS, de Ganzenpoel 24, 6932 LE Westervoort (bij Arnhem), tel 026-3115740, email info@officinalis.nl.
U kunt ons volgen op facebook, google en instagram.